VÅRA OBJEKT

Renoverad stuga på BK Spurt!

Välkommen till en mycket fräsch och modern stuga på detta lilla koloniområde strax utanför Kirseberg och de nybyggda kvarteren invid Beijerspark. Stugan har genomgått omfattande renoveringar sen 2020 med tillbyggnad till 40kvm, ny takpapp under plåttaket, nytt badrum och kök. Isolering, reglar, träpanel och nyare fönster har också installerats. Området är populärt med gratis parkering, låg avgift och ingen fastighetsavgift för kolonisterna. Här kommer du att trivas!


Intresseanmälan & visningar.


OBS!
Kontrollera så inga mellanslag har hamnat efter namn, efternamn, e-mail eller telefonnummer

Objektsfakta

Bostadstyp
Fritidshus
Område
BK Spurt Bulltofta
Boarea
40 Kvm
Tomtarea
288 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Byggår
1960-tal, tillbyggt 2020
Fönster
3-glas
Tak
Plåt
Vatten & avlopp
Vatten via föreningen från tidig april till sen oktober. Eget avlopp via stenkista. Gemensamt vatten finns året runt på området. Gemensam WC finns på området.
Driftkostnad - Försäkring
2.000 kr/år
Driftkostnad - Övrigt
5.000 kr/år
Driftkostnad - Totalt
7.000 kr/år

GÅR DU I SÄLJTANKAR?

VI ERBJUDER DIG ALLTID EN GRATIS VÄRDERING

SKICKA IN DITT NUMMER SÅ RINGER VI UPP DIG!


PÅ VÅR HEMSIDA FINNS OFTA FLER OBJEKT TILL SALU SOM INTE LIGGER PÅ HEMNET ELLER ÄNNU PUBLICERATS PÅ HEMNET


Stugan


Stugan ligger på lugnt läge som näst sista hus på gatan. Framsidan är prydlig med syrén, jordgubbar och rosor.

Baksidan är något vildvuxen med insynsskyddet är gediget. Entrén leder in i en till kök/vardagsrum som har öppen och modern planlösning. Golvet är ett slitstarkt Pergogolv.

Kökshörnan har spis/ugn från Gorenje, fläkt med utsug, kyl/frys från Gram och diskho med 1-greppsblandare. Köksväggen är kaklad och skåpen är nya. Det finns en liten varmvattenberedare på 10L som bara går till köket samt en praktisk matplats.

Badrummet är nyare och säljaren garanterar att arbetet är fackmannamässigt utfört. Här är våtrumsmatta och kaklade väggar. Toaletten är en luktfri förbränningstoalett. Här finns varmvattenberedare på 30L, tvättställ och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som kan köpas till separat eller flyttas av ägaren.

Vardagsrummet har fönster mot söder och här sitter innerdelen till värmepumpen som sprider önskad temperatur om så önskas.

Sovrummet är stort med garderober, plats för soffgrupp och dubbelsäng. Golvet är ett ljust laminat och fina  fönster åt väster ger ett gott ljusinsläpp.

 

Renoveringar

Ägaren köpte stugan 2017

2020 byggdes stugan till så den nu mäter 20kvm. Underlagspappen byttes till plåttaket. Nya reglar, isolering, ytterpanel och innerväggar monterades. Golvet sprutisolerades underifrån.

Elsystemet är nytt men stugan saknar fast anslutning. Man kan testa all el nu via en kabel från grannen. Sen får man välja om man vill ha egna solceller eller ansluta sig till Eon viket kostar ca 50 000kr.

 

I den årliga avgiften till föreningen på ca 5000kr/år ingår arrende, vatten och gemensamhetsytor som toalett, parkering mm. Avgiften är inräknad i driftskostnaden på 7000kr/år. Stugägarna på detta koloniområde betalar ingen kommunal fastighetsavgift för byggnaden.

Man kan inte ta bolån med säkerhet i stugan då det är en byggnad på arrenderad mark. En väg till att finansiera köpet är att utöka sitt befintliga bolån på sin bostadsrätt eller villa.

 

 


BK Spurt


BK Spurt är från början en brevduveförening och grundades 1929. I dagsläget är kravet på att hålla duvor borttaget.

Föreningen har legat på vattenverksvägen 58 sedan 60-talet.

Arrendeperiod är 5 år och förnyas nästa gång 2029-01-01.

Föreningen har parkering.

Det finns ingen överlåtelseavgift.

För att få köpa stuga på området behöver man vara skriven i Malmö eller i en kranskommun. Man behöver också visa upp ett utdrag från belastningsregistret och göra en kreditupplysning.

Det finns gemensam toalett och vattentapp som är på året runt.

 


Undersökningsplikt


Köparens undersökningsplikt
Då huset står på arrenderad mark är det köplagen som gäller om det skulle bli tvist om huset har något fel som upptäcks efter kontraktets fullbordan. 

Både mäklaren och säljaren vill därför uppmana köparen att noggrant undersöka stugans fysiska skick innan vi skriver bindande avtal.

20 § Köparen får inte såsom fel åberopa vad han måste antas ha känt till vid köpet. 

Har köparen före köpet undersökt varan eller utan godtagbar anledning underlåtit att följa säljarens uppmaning att undersöka den, får han inte såsom fel åberopa vad han borde ha märkt vid undersökningen, om inte säljaren har handlat i strid mot tro och heder. 

Se Köplagen för komplett lagtext.

Bo och biyta är ej exakta mått utan en uppskattning av säljaren. Vill spekulanterna ha exakta mått så vill vi uppmana att de själva mäter upp stugan. Alla mått som anges som boyta eller biyta är yttermått när det gäller kolonistugor.

Spekulanter som önskar att lägga bud godtar följande: Bud som läggs på detta objekt är inte bindande och bindande köp uppkommer först när det föreligger ett skriftligt köpekontrakt som undertecknats av båda parter och utväxlats.


Har du en stuga att sälja?


Vi har ett specialpaket med ett fast arvode på 29 500kr om vi får din stuga såld till ett pris du är nöjd med. Du kan när som helst avbryta vårt förmedlingsuppdrag utan kostnad. Vi marknadsför din stuga på bästa sett på Hemnet, hittahem, booli m.fl. Vår proffsfotograf lyfter fram det bästa med din stuga. Boka ett möte för mer ingående information.
Ser fram mot ett givande samarbete/ David 0708 57 62 32  david@zbf.sePRIS

450.000 kr

som utgångspris
ANSVARIG MÄKLARE

David Blomberg

Reg. Fastighetsmäklare
OBJEKTSDOKUMENT
  Inga dokument tillgängliga

Malmös största stugmäklare erbjuder dig alltid en gratis värdering

© 2014-2024 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.