OM OSS

Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedlig är en modern och nytänkande mäklarfirma med ett ungt men erfaret team, som varit med om såväl 2000-talets uppgångar som nedgångar och vet vad som krävs för att få en bostad såld.

Vi på Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling tycker att en försäljning skall vara så smidig, enkel och koncist som möjligt. Mycket verkstad och lite snack helt enkelt. Därför erbjuder vi alltid fasta arvoden samt ett gediget grundpaket som ingår från början. Givetvis finns det bostäder som kräver lite extra exponering, säljare som vill ha det lilla extra eller andra speciallösningar.

Vi erbjuder därför alltid våra kunder kostnadsfri konsultation. När du hittar en bostad som är intressant ringer du bara oss så kollar vi upp allt om bostaden, såsom föreningens ekonomi, prisbild samt allt övrigt som du önskar. Om så önskas så följer vi med dig på en visning och ger våra tips och råd.

Våra mäklare går tillsammans med dig igenom vad som passar just dig och din bostad. Kontakta en av våra mäklare för en kostnadsfri värdering.


VILL DU SÄLJA?

En viktig del i försäljningen är hur man får ut så mycket som möjligt för bostaden och hur den säljs på ett snabbt och smidigt sätt. Våra mäklare ger dig tips och råd på vad man kan göra för att höja värdet på sin bostad.

I dagens marknad, där de flesta säljer sin bostad först innan det är dags att köpa en ny, tycker vi på Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling att det är en självklarhet att vi som fastighetsmäklare även hjälper dig att finna din nya bostad.

Vi erbjuder därför alltid våra kunder kostnadsfri konsultation. När du hittar en bostad som är intressant ringer du bara oss så kollar vi upp allt om bostaden, såsom föreningens ekonomi, prisbild samt allt övrigt som du önskar. Om så önskas följer vi med dig på en visning och ger våra tips och råd.

Malmös största stugmäklare erbjuder dig alltid en gratis värdering

© 2014-2024 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.