VÅRA OBJEKT

Renoverad stuga med solceller på Jägershill 3!

Välkommen till den största tomten på Jägershill 3 på 765kvm. Här finns insynsskyddande häckar, flera sorters fruktträd, vindruvor och ett nytt växthus. Stugan är renoverad och mäter hela 56kvm. Planlösningen i allrummet är öppen och badrummet är helkaklat. Solcellerna har genererat ett överskott från Eon på 400-300kr per månad. Här kommer du att trivas!


Intresseanmälan & visningar.Objektsfakta

Bostadstyp
Fritidshus
Område
Jägershill 3
Boarea
56 Kvm
Biarea
8 Kvm
Tomtarea
765 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Byggår
2016
Fönster
2-glas
Tak
Plåt
Vatten & avlopp
Kommunalt vatten via föreningen från tidig april till sen oktober. WC avlopp till septiktank på 3000L och övrigt avlopp till stenkista.
Driftkostnad - Vatten/Avlopp
1.500 kr/år
Driftkostnad - Försäkring
1.500 kr/år
Driftkostnad - Övrigt
7.496 kr/år
Driftkostnad - Totalt
10.496 kr/år

Stugan


Några hundra meter från parkeringsplatsen på Jägershill 3 finner ni denna fantastiska stuga på en, med kolonimått mätt, gigantisk tomt på ca 765kvm. Det är tredje huset från cykelbanan vilket ger ett bra läge utan trafikbrus men ändå lättillgängligt. Tomten har rejäla häckar på alla kanter vilket ger ett gott insynsskydd.

Här växer det flera äppelträd med röda så väl som gröna äpplen, plommonträd, körsbär, aprikos samt vindruvor i spaljé. Det finns även ett nytt växthus på tomten.

Stugan är på ca 56kvm och har öppen planlösning. Man välkomnas av en öppen hall och en matplats med stora fönsterpartier mot öster. Det finns en stor soffhörna ( TV och parabol kan ingå i köpet).

Köket ligger i sin egen hörna och har kyl från Bosch, frys från Siemens, diskmaskin från Elektrolux, micro, fläkt med utsug och diskbänk med två hoar. Här är gott om arbetsytor och generöst med förvaring.

Sovrummet är ljust och fräscht. Här är plats för två sängar och förvaring. Stugan har ny kvadratisk dimbar belysning i alla rum.

Badrummet är helkaklat och stort. Här finns en dusch-hörna med vikbara väggar, WC med sparspol, varmvattenberedare på 100L, tvättställ och en tvättmaskin från Bosch.

 

I den årliga avgiften till föreningen på 7496kr ingår det arrende,vatten, parkering mm. Avgiften är inräknad i den totala driftskostnaden på 10 496kr. Om man räknar bort intäkten från solcellerna så landar driftskostnaden på ca 6500kr/år.

Ägaren köpte stugan 2018 och har sen dess byggt växthus, installerat en rejäl luft/luft värmepump från Mitsubishi (2020) och installerat solceller mm. Plåttaket lade tidigare ägare 2017. Stugan byggdes under 2016.

Inventarier och redskap kan ingå i köpet.

 


Jägershill 3


Jägershill 3 är ett koloniområde som är beläget på Jägersro i Malmö, med gångavstånd till Coop Stormarknad, EKO-hallen och Jägersro Trav&Galoppbana.

Koloniområdet har 75 stugor i olika storlek och utseende och är endast avsedda för sommarboende. Området har tillgång till kommunalt vatten och el. Vattnet är inkopplat i början av April till slutet av Oktober.

Stadigvarande boende är endast tillåtet under den period som vattnet är påkopplat i området!

Halva grinden i alla gångar låses då vattnet stängs för säsong. Därför att bilkörning vintertid ej är tillåtet!

Hushållscontainer tas bort när vattnet stänges!

Bilparkering med hyrda platser finns i anslutning till området.

Under sommarmånaderna så har vi olika typer av aktiviteter för såväl ungdomar som vuxna mellan övriga koloniföreningar inom Malmö.

Överlåtelseavgift är 500kr för både köpare och säljare och betalas kontant på tillträdet.

Det finns ett beslut från miljöförvaltningen att kommunalt avlopp ska anläggas på området. Arrendeavtalet sträcker sig till 2024. Det pågår diskussioner med den privata markägaren om att kolonisterna kan få köpa loss marken.

Kontakt jagershill3@gmail.com

Hemsida www.jagershill3.se


Undersökningsplikt


Köparens undersökningsplikt
Då huset står på arrenderad mark är det köplagen som gäller om det skulle bli tvist om huset har något fel som upptäcks efter kontraktets fullbordan. 

Både mäklaren och säljaren vill därför uppmana köparen att noggrant undersöka stugans fysiska skick innan vi skriver bindande avtal.

20 § Köparen får inte såsom fel åberopa vad han måste antas ha känt till vid köpet. 

Har köparen före köpet undersökt varan eller utan godtagbar anledning underlåtit att följa säljarens uppmaning att undersöka den, får han inte såsom fel åberopa vad han borde ha märkt vid undersökningen, om inte säljaren har handlat i strid mot tro och heder. 

Se Köplagen för komplett lagtext.

 

Bo, tomt och biyta är ej exakta mått utan en uppskattning av säljaren. Vill spekulanterna ha exakta mått så vill vi uppmana att de själva mäter upp stugan och tomten.


Finansiering


Bankerna ställer tuffare krav för att låna ut pengar för att köpa en kolonistuga då man inte äger marken och därmed ser banken stugan som ett osäkert pantobjekt vilket gör att man inte får bolån på själva stugan. En väg att finansiera stugan är att ta ett lån på sin bostadsrätt eller på sin fastighet om de är lågt belånade.
För att ta reda på om det finns utrymme för ytterligare lån kan man anlita en mäklare för en värdering av sin egendom.


Har du en stuga att sälja?


Vi har ett special paket med ett fast arvode på 28 500kr om vi får din stuga såld till ett pris du är nöjd med. Du kan när som helst avbryta vårt förmedlingsuppdrag utan kostnad. Vi marknadsför din stuga på bästa sett i dagspressen och Hemnet. Vår yrkesfotograf lyfter fram det bästa med din stuga.
Ser fram mot ett givande samarbete/ DavidPRIS

895.000 kr

som utgångspris
ANSVARIG MÄKLARE

David Blomberg

Reg. Fastighetsmäklare
OBJEKTSDOKUMENT
  Inga dokument tillgängliga

GÅR DU I SÄLJTANKAR?

SKICKA IN DITT NUMMER SÅ RINGER VI UPP DIG!

© 2014-2022 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.